Onze heldere soepen worden heel langzaam getrokken van rundvlees, kip of groenten. Deze bouillons zijn ook de basis van onze gebonden soepen.
Onze rundvleessoep bijvoorbeeld laten wij meer dan 60 uur langzaam trekken op lage temperatuur (88 graden). Met verse groenten en kruiden, geven wij de bouillon smaak, zodat we met heel weinig zout toe kunnen.
Deze bouillons bevatten al het goede uit de producten waarvan ze gemaakt zijn, behalve de Kcal. Heldere soepen passen dan ook perfect in een caloriearm dieet.
De basis voor onze gebonden soepen zijn de bouillons die wij langzaam trekken van rundvlees, kip, of groenten. Door toevoeging van verse groenten of bijvoorbeeld tomaten, ontstaan er heerlijke licht gebonden soepen in diverse smaken. Door de bouillons als uitgangspunt te nemen wordt de smaak van de soep sterker, en komt de heerlijke smaak van de verse groenten of tomaten naar voren. U proeft in de gebonden soepen dus ook veel groenten.
© 2024 www.winkelvanopa.nl - Powered by Shoppagina.nl